Lampa LED unghii – Ce lampa UV LED este mai buna?

Lampa led unghii  – recomandari si specificatii

Manichiura cu gel este salvarea celor care nu doresc ca o data la 3 zile sa fie nevoite sa isi stearga lacul si sa isi refaca unghiile. Este cunoscut faptul ca o manichiura buna, realizata cu gel poate rezista pana la 4 saptamani. Tocmai acesta este unul dintre motivele esentiale pentru care multe femei apeleaza la acest gen de manichiura.

Producatorii si furnizorii de produse si aparate specifice acestui tip de manichiura au inteles nevoia aceasta si incearca tot timpul sa se adapteze cerintelor clientelor. Prin urmare aduc in atentia noastra cele mai noi tehnologii din acest domeniu. Se urmareste constant imbunatatirea aparatelor utilizate fie in scop personal, fie in scop profesional.

In acest articol vom prezenta cele mai noi modele de lampi LED pentru unghii si vom explica ce tehnologie au la baza acestea. Vom incerca sa intocmim si un ghid care sa raspunda intrebarii: Ce lampa UV LED este mai buna? sau ce criterii ar trebui sa avem in vedere pentru a alege cea mai buna lampa UV LED.


LAMPA LED UNGHII – TOP 5 CELE MAI BUNE LAMPI UV LED

1.  LAMPA UV LED Luxorise Germania Hybrid 48W

lampa led unghii

Este un model care face parte din generatia noua de lampi LED, astfel incat poate polimeriza atat gelurile led, soak-off, ojele permanente, cat si gelurile UV ca rezultat al ledurilor performante pe care le are in dotare.

Datorita puterii sale, 48W este un aparat care poate fi utilizat cu succes si in saloanele de manichiura-pedichiura. Lampa LED UV are ca avantaj posibilitatea de a fi utilizata pe perioada indelungata de timp, conform producatorului intre 35.000 si 50.000 de ore. Asadar, datorita tehnologiei inovative aceasta are o durata de viata mai lunga fata de modelele din vechea generatie si este perfecta pentru utilizarea la nivel profesional.

Alte avantaje ale lampii UV LED 48W:

♦ ofera uscare rapida, intre 10 si 30 de secunde

♦ prezinta temporizatoare

♦ este dotata cu senzor, astfel in momentul in care mana este introdusa in interiorul acesteia, lampa porneste automat si functioneaza timp de 90 de secunde

♦ are consum mic de energie, nu produce caldura

♦ datorita formei sale toate cele 5 degete de la o mana au loc in ea.

Click aici pentru detalii despre pret


2. Lampa CCFL/Led pentru manichiura 36W

lampa uv led unghii

Asa cum se poate observa din denumire, acest model de lampa LED imbina tehnologia CCFL (un tub fluorescent cu catod rece in forma de spirala) si cea LED (diode emitatoare de lumina uv, care masoara cativa milimetri si de obicei sunt plate, de forma unui dreptunghi sau patrat).

Avantajele unei astfel de lampi care imbina cele 2 tehnologii sunt:

♦ pretul: o lampa CCFL/LED este mai ieftina decat una LED, iar puterea de lucru este aceeasi

♦ polimerizeaza gelurile UV, led, soak off sau ojele permanente

♦ ambele pot functiona fara sa se incalzeasca

♦ dimensiunile sunt compacte

♦ numarul orelor de functionare este de ordinul zecilor de mii.

Dezavantajul unei astfel de lampi este:

♦ tuburile CCFL sunt fragile si sensibile, fiind realizate din sticla. In cazul unui soc se pot sparge, spre deosebire de lampile doar cu LED-uri care sunt mici chipuri electronice, imune la soc.

Click aici pentru detalii legate de pret


3. Lampa LED unghii – 54W Hybrid Profesionala

cea mai buna lampa uv led

Lampa LED de 54W este destinata uzului profesional si poate fi utlizata intens, durata sa de viata fiind intre 35.000 si 50.000 de ore.

Are putere mare de uscare si la fel ca modelele prezentate anterior si acesta este ideal pentru polimerizarea gelurilor UV, led, soak off sau ojelor permanente.

Datorita tehnologiei sale avansate, a extrafunctiilor de care dispune (timer, sensor, leduri High Performance) si a calitatii premium acest model de lampa LED este un aparat care nu ar trebui sa lipseasca din saloanele de manichiura care au in plan o utilizare maxima.

Click aici pentru detalii legate de pret


4. Lampa LED / UV,  Excellent PRO, 48 Watt, 36 Leduri

cea mai buna lampa led unghii

Un aparat puternic, cu 36 de leduri – dioduri duble LED. Pozitionarea ledurilor este facuta in asa fel incat sa asigure o acoperire perfecta pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Asemenea modelelor anterioare si acest model de lampa dispune de temporizator. Are 4 pozitii: 10 sec/ 30 sec/ 60 sec/ 99 sec.

Rezista pana la 50.000 de ore in conditii de functionare non-stop.

 Are o forma compacta, putand fi transportata cu usurinta in cazul in care trebuie sa ne deplasam la domiciliul clientei.

Click aici pentru mai multe detalii


5. Lampa Profesionala Unghii LED – 60W cu ventilator timer si senzor

lampa profesionala uv led

Daca esti in cautarea unei lampi UV/LED profesionala, de calitate iti recomandam modelul de lampa 60W, care datorita puterii sale asigura o uscare rapida a gelurilor UV si a oricarui tip de material led.

Unitatea dispune de un diapozitiv in jos pentru a pune lumina pe piciorul clientei in cazul realizarii pedichiurii.

Avantajul acestei lampi este ca poate fi utilizata pe termen lung fara a fi nevoie sa fie inlocuite permanent neoanele asa cum se intampla in cazul lampilor UV traditionale.

O poti comanda online aici.


In concluzie, daca va intrebati ce lampa UV LED este mai buna si ce alegere sa faceti ar trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

♦ puterea unui astfel de aparat: cu cat puterea este mai mare (numarul de W) cu atat rezultatele vor fi mai bune. O lampa de 54W sau 60W va asigura o uscare rapida si uniforma.

In general aceste modele de lampi sunt gandite pentru a fi folosite in scop profesional, astfel incat forma si dimensiunea lor permit uscarea tuturor degetelor de la mana in acelasi timp si nu pe rand sau pe categorii de degete asa cum se intampla in cazul lampilor mai putin profesionale.

♦ timpul de uscare: modelele mai performante pot asigura o uscare in doar 10 secunde, astfel timpul petrecut de o clienta la masa de manichiura se poate reduce considerabil.

♦ extrafunctiile: timerul si senzorul de miscare asigura o utilizare mai usoara si ofera un plus de confort persoanei antrenata in procesul de realizare al unei manichiuri sau pedichiuri.

 

Sursa foto: Rutgers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.